2024. november 23. 9:00 - 17:00

Az örökbefogadó szülők általában tudják, hogy felcseperedett gyermekeiknek jogában áll keresni vér szerinti szüleiket, de talán a legtöbb, – sokszor ki sem mondott – félelem úgy tűnik, az örökbefogadással kapcsolatban erről él bennük Mitől félünk, és mégis mi lehet a „haszna” a származásmegismerésének? Rejt-e és esetleg és milyen veszélyeket a gyermek számára, vagy az örökbefogadó szülőkhöz fűződő kapcsolatára a „gyökérkeresés? Mik a tapasztalataik a gyökérkereséssel kapcsolatban a felnőtt örökbefogadott csoportunk tagjainak? Hogyan támogathatja a legjobban a szülő ezen az úton gyermekét, és milyen segítséget tud egyesületünk nyújtani ebben? Hogyan és milyen életkortól lehet erre jól felkészülni és felkészíteni gyermekünket? Milyen a származásmegismerés legújabb jogi szabályozása és hogyan zajlik az eljárás? Ilyen, és ehhez hasonló kérdéseket szeretnénk körbejárni, megbeszélni és feldolgozni kötetlen formában.

A tréninget tartja: Székely Zsuzsanna tanácsadó szakpszichológus, örökbefogadási szakember

Részvételi díj: 15 000 Ft/fő

A jelentkezés felületet október 24-én nyitjuk meg. Ha szeretné, hogy értesítsük a regisztráció megnyitásakor, adjon le előjelentkezést erre a linkre kattintva!