Mózeskosár Klub, 2024. február 27. 19 óra

A februári klubeseményünkön a Jurányi Ház Született: Wágner Emese című előadását nézzük meg. Az előadás este 19 órakor kezdődik.

A színházjegyet az Egyesületünk munkatársai szerzik be, de a résztvevők önköltségesen fizetik. Az előadás utáni beszélgetésen való részvétel az egyesületi tagjainknak ingyenes, a nem tagokat pedig arra kérjük, adománnyal támogassák működésünket.

A jegyvásárlásról és az előadási utáni beszélgetésről részletek hamarosan!

„Fiatal felnőtt korában megdöbbentő családi titok jut tudomására. Miközben külföldön él, izgalmas, inspiráló művészeti közegben dolgozik huszonévesen, kiderül, hogy az addig sajátjának hitt szülei örökbe fogadták, és hogy élete első hat hónapját egy csecsemőotthonban töltötte. Sokkoló a felismerés, mégis hirtelen minden világossá válik. Megérti, hogy az egész addigi életét végigkísérő megmagyarázhatatlan idegenség érzés, a gyermekkori végtelen magány, a kapcsolódásra való képtelenség, a ki vagyok én? nyomasztó szorongása honnan eredeztethető: ő egy örökbefogadott gyerek. Egy nem igazi, nem akart, egy magára hagyott örök csecsemő. Elindul egy hosszú, fájdalmakkal teli, olykor abszurdba hajló nyomozás a szülőanya s az eredet után, hogy aztán elkezdhessen valóban lélegezni és élni.”

Az előadás megtekintését örökbefogadó szülőknek, várakozóknak és szakembereknek javasoljuk.

Az előadás után Székely Zsuzsanna tanácsadó szakpszichológus, örökbefogadási szakember vezetésével beszélgetünk az előadóval, Szalontay Tündével.

Az Egyesület számára biztosított jegyek elkeltek. Várólistára lehet regisztrálni, amennyiben valaki visszamondja a jegy átvételét, a következő várólistás regisztráltat értesítjük.

Regisztrálni a rendezvény várólistájára ezen a linken lehet