Online tematikus csoport, 2024. március 23. 9:00 - 13:00

Az örökbefogadó gyermekekkel, családokkal folytatott munkánk során látjuk, hogy az élettörténet ismerete az egészséges személyiségfejlődés integráns része, hiszen identitásunk alapjait többek között élettörténetünk morzsáiból, részleteiből építjük fel. A családban, majd környezetünkben hallott legendákból és történetekből, az átélt és megélt eseményekből és tapasztalatokból, s az út során kialakult kapcsolódásainkból áll össze bennünk a saját, egyedi élettörténetünk.

Az Élettörténeti Könyv Tréningünkön (ÉTK) workshopunk jártasságot ad a szülőknek abban, hogy hogyan dolgozzák fel gyermekükkel örökbefogadásuk történetét és megélését.

Közös csoportmunka keretében azzal foglalkozunk, hogy miért és hogyan állítsunk össze egy könyvet/albumot örökbefogadott gyermekünk élettörténetének a megmutatására, az életben tartására, a mindennapok részévé tevésére, s mindezen keresztül a feldolgozására.

A tréninget tartja: Székely Zsuzsanna tanácsadó szakpszichológus, örökbefogadási szakember

A program regisztrációhoz kötött. A részvétel az egyesületi tagjainknak ingyenes, a nem tagokat pedig arra kérjük, adománnyal támogassák működésünket.

A regisztrációkat március 17-ig fogadjuk.

Regisztrálni a rendezvényre ezen a linken lehet